Miss Steel

Welkom bij MissSteel.nl

Een webwinkel met een geweldig assortiment aan sexspeeltje voor vrouwen en mannen.
Sexspeeltjes van hoge kwaliteit in verschillende prijsklasses. Merken als LELO, Fun Factory, Womanizer en We-Vibe ontbreken hier niet.
Wij verkopen graag het allerbeste en geen chinese rommel. Koop je voor het eerst een sextoy en wil je nog niet te veel geld uitgeven omdat je nog wilt ontdekken wat er bij je past, kijk dan eens in onze categorie "beste sextoys onder €40,-".

Voor Stellen zijn er ook leuke erotische Boxen verkrijgbaar zoals van het merk  210th bijvoorbeeld om de meest spannende avondjes me te beleven. Daarnaast zijn er ook veel sexspeeltjes voor koppels die je zeker jullie sexleven een boost zal geven!
Ook de Teledidonics zijn enorm hot voor stellen. Sextoys die met elkaar communiceren zodat sex op afstand mogelijk is. Het merk Lovense is hier een voorbeeld van.

De heren komen bij MissSteel.nl niks te kort. Fleshlight, Hot Octopuss, Nexus of Tenga je vind het bij Miss Steel allemaal.

Sinds 2012 bouwen wij al aan het concept van Miss Steel. Je leest meer over ons op ons Blog. Geschreven door Laura Staal, de eigenaresse van MissSteel.nl en haar vriendinnen Livia en Linda.
Hierin neemt Laura je  mee achter de schermen van deze Webshop, zal je zeker smullen van de verhalen van Single Livia, en gaat Linda haar ervaringen met je delen over de sextoys die ze test voor Miss Steel.

Ons streven is sexy producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden, duidelijke informatie over onze producten te geven en een goed en klantvriendelijke klantenservice.
Met vragen en/of opmerkingen kan je altijd bij ons terecht. Of zoek je misschien Iets dat niet op onze site staat…laat het ons weten en we gaan voor je opzZoek!

We wensen je veel Genot op onze Website!

 

Liefs,