• Klantenservice info@misssteel.nl
  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis
  • Discreet verpakt
 

Miss Steel

Welkom bij MissSteel.nl

Wij presenteren met liefde in onze webwinkel een geweldig assortiment aan sexspeeltje voor haar en voor hem.
Sexspeeltjes van hoge kwaliteit in verschillende prijsklasses voor een eerlijke prijs. Merken als LELO, Fun Factory, Womanizer en Kiiroo ontbreken hier niet.

Koop je voor het eerst een sextoy en wil je nog niet te veel geld uitgeven omdat je nog wilt ontdekken wat er bij je past, kijk dan eens bij de merken als B Swish en Loverspremium bijvoorbeeld.
Voor Stellen zijn er ook leuke erotische Boxen verkrijgbaar zoals van het merk  210th om de meest spannende avondjes me te beleven. 

Ook de Teledidonics zijn enorm hot voor stellen. Sextoys die met elkaar communiceren zodat sex op afstand mogelijk is.

De heren komen hier natuurlijk ook niks te kort. Fleshlight, Hot Octopuss, Nexus of Tenga je vind het bij Miss Steel allemaal.

Sinds 2012 bouwen wij al aan het concept van Miss Steel. Binnenkort hopen wij je te gaan verassen met ons blog. Geschreven door Laura Staal, de eigenaresse van MissSteel.nl en haar vriendinnen Livia en Linda.
Hierin neemt Laura je  mee achter de schermen van deze Webshop, zal je zeker smullen van de verhalen van Single Lexa, en gaat Linda haar ervaringen met je delen over de sextoys die ze gaat testen.

Ons streven is sexy producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden, duidelijke informatie over onze producten te geven en een Goed en Klantvriendelijke Klantenservice.
Met Vragen en/of Opmerkingen kan je altijd bij Ons terecht. Of zoek je misschien Iets dat niet op onze Site staat…Laat het Ons weten en We gaan voor je op Zoek!

We wensen je veel Genot op onze Website!

 

Liefs,