Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Achter de schermen

Wie is Miss Steel?

Hello! It’s me: Miss Steel…Of eigenlijk Laura, de vrouw achter Miss Steel.

Wie is Laura? Geen duister persoon uit een donkere, mysterieuze wereld.

Maar gewoon een moeder van twee kinderen, gestudeerd aan de TU Delft, gescheiden maar wel weer aan de man. Ofwel just the woman next door. En nu wil jij misschien wel weten hoe ik ertoe kwam om Miss Steel een online sexshop te beginnen?

foto laura miss steel blog50 Tinten stoffig

Vroeger dacht ik uiteraard niet: ‘later als ik groot ben begin ik een online sexshop’. Nee..ik wilde een flying doctor worden net als in de serie The Flying Doctors. Maar het liep iets anders. Hoe dan? Lang verhaal kort: Via mijn ex, die net als in de Nederlandse Netflix serie “Dirty Lines” vele 06-lijnen had raakte ik bekend met de wereld van de erotiek. Soms een geweldig verhaal op feestjes, maar toch merkte ik dat over seks praten verder wel een ding was. Toen de ’50 Tinten Grijs’ reeks uitkwam, viel mij op dat deze Porna-boekjes zonder enige gene en out in the open gelezen werden. Op het strand of in de trein.. niemand schaamde zich ervoor dit boek vol seks te lezen. Dus ik dacht die speeltjes, wáár koop je die eigenlijk online?”. We zaten midden in de bouwcrisis (eigenlijk mijn vakgebied) dus ik had genoeg tijd dit eens uit te zoeken. Ik ging op zoek en vond de bestaande erotische webshops redelijk stoffig.

Achter de grote bestaande bedrijven zaten vooral mannen  (Vandaar waren ze zo stoffig dus…:-)). Een vrouw in deze Branche zou er dus een unieke female touch aan kunnen geven. Eén deur dicht, tien deuren open. Ik besloot er voor te gaan. Het was een klus..een enorme klus om de juiste producten bij elkaar te zoeken en om de webshop te bouwen. Maar na een jaar kon ze live..MissSteel.nl

Miss Steel

De naam bedenken was niet zo moeilijk. Staal is mijn achternaam en die van Anastasia in Fifty Shades is ‘Steele’. Mr. Grey noemt haar Miss Steele.
Dus ik kwam, zag en werd…: Miss Steel!

Meer dan 8 jaar verder

Inmiddels zijn we meer dan 8 jaar verder. De bouwwereld heb ik vaarwel gezegd en ik heb de laatste 8 jaar ontzettend veel ervaring opgedaan in de wereld van de sexual wellness producten. En het is zo leuk! Zo gezellig met collega’s, leveranciers en de mensen achter de mooie merken in deze branche. De webshop heeft ook een metamorfose ondergaan en we zijn heel blij met dit resultaat!

Mijn Doel

Maar mijn doel is vooral aan jou te laten zien dat sexual wellness producten als seksspeeltjes niet onder de noemer Porno vallen. Want ondanks de seksuele revolutie merk ik toch dat het een lastig onderwerp van gesprek blijft ‘die sextoys’. Ik hoor geregeld vrouwen zeggen: “dat is toch niks voor mij”? Maar ondertussen merk ik wel de nieuwsgierigheid.

Ik ben niet de enige vrouw in deze branche die dit merkt. Veel van de mooie producten bij MissSteel.nl zijn ontworpen voor vrouwen en vaak door vrouwen, om een revolutie teweeg te brengen in de erotische sector. Een industrie die inderdaad altijd gedomineerd werd door en gericht was op mannen, maar waar wij als vrouw toch veel beter weten wat wij wensen.

Daarom heb ik ervoor gekozen om de website van MissSteel.nl meer te richten op haar wensen en verlangens. Je vindt hier dus vooral Pleasure Products voor vrouwen. En niet zomaar producten. Inmiddels weet ik wel wat goed is. Weet ik waar ik achter sta. Waar jij zeker van gaat genieten.

Samen genieten

Maar seksspeeltjes en andere producten voor samen mochten uiteraard niet ontbreken. Solo samen met jouw favoriete seksspeeltje is heel fijn, maar voor samen met jouw partner hebben we ook een geweldige collectie online. Wil je elkaar beter leren kennen of extra verwennen? Kijk dan bij Sextoys voor samen. En voor hem?.. lieve mannen, ik ben jullie niet vergeten. We hebben vibrators voor hem, we hebben de top 10 voor mannen en nog veel meer moois. Er zijn nou eenmaal een paar echte bestsellers voor hem. En een blije man worden wij dames ook heel blij van 🙂

Geniet van jouw ontdekkingsreis tussen alle erotische producten bij MissSteel.nl
Heb je vragen neem dan vooral contact op!

Enjoy Love to the limit,

Liefs Laura

 

Ook interessant