Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Aneros – Helix Syn Trident – prostaat massager blauw

Aneros – Helix Syn Trident – prostaat massager blauw
  • Handsfree Prostaat Massage
  • Stimulatie van 4 erogene zones
  • Voor beginnende en de gevorderde gebruiker

Merk:
Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, morgen gratis in huis*

84.95 inclusief 21% btw

- 3%

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

Aneros – Helix Syn Trident – prostaat massager voor Handsfree Massage

De allernieuwste Helix Syn Trident uit de lijn ‘The New Standards’ is gemaakt voor comfort, plezier en bewust verbeterde seksuele gezondheid.

Aneros – Helix Syn Trident – prostaat massager volgt de zeer succesvolle Helix Syn op, en biedt mannen een innovatieve en ergonomische prostaatmassage met meer gerichte stimulatie.
Helix Syn Trident heeft een uniek uitgebalanceerd ontwerp voor superieure interne mobiliteit, samen met aangepaste armen voor grotere externe stimulatie.

Met de Aneros Helix Syn Trident Stimulator kunnen mannen een prostaatmassage comfortabel en discreet zelf toedienen. Gewoon door middel van anale kegel-oefeningen ( dit doe je door je PC spier (a-)ritmisch aan te spannen en weer te ontspannen. En PC spier aanspannen is een andere uitdrukking voor plas ophouden dus niet jesluitspier aanspannen). het ontwerp van de Aneros gebruik van een zelfbewegend mechanisme dat de prostaat intern en extern via het perineum stimuleert. Dit gebeurt volledig handsfree, waardoor een gebruiker de vrijheid heeft om de sensaties in een aantal posities te verkennen.

Syn is de best verkopende Aneros-vorm, de Helix biedt een groter hoofd en een gebogen vorm voor een intensere prostaatmassage. De vloeiende contouren van Helix Syn Trident en de opnieuw ontworpen externe armen zorgen ervoor dat deze anaal toy beter reageert op de samenspanning van de spieren. De Trident-serie introduceert Multi-Axial Motion Architecture of MAMA, een nieuwe functie waarmee de Trident zowel zijwaarts kan bewegen als omhoog / omlaag en in / uit kan bewegen.

Deze extra bewegingsdimensie tilt prostaatstimulatie naar een nieuw niveau, waardoor het gemakkelijker wordt om de Super-O te bereiken. Aneros-stimulatoren zorgen voor een comfortabele, discrete en hands-free prostaatmassage.

Helix Syn Trident is gemaakt van FDA-goedgekeurde materialen, waaronder een gladde siliconen buitenkant.
Ergonomisch gevormde prostaatstimulator.
Nieuwe Trident-armen voor betere beweging en verbeterde externe stimulatie
Voorgevormd MAMA-lichaam voor een zijdelingse en roterende beweging.
Fluweelzachte siliconen Hands-free stimulatie
Afmetingen: topbreedte: 2,75cm “; Mid-nokbreedte: 2,4cm “; Midden tot perineum afstand: 4,45cm “; Inbrengbare lengte: 10,2 cm “

  • Hands free anaal genot en zeer comfortabel
  • Door de speciale vormgeving een inwendige beweging op de P-Spot
  • Nieuw ontworpen armen voor gerichte uitwendige stimulatie
  • Stimulatie van 4 erogene zones tegelijkertijd
  • Perfect voor de beginnende en de gevorderde gebruiker

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.