Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

LORA DICARLO – BACI Premium Clitoris Luchtdruk Vibrator

LORA DICARLO – BACI Premium Clitoris Luchtdruk Vibrator
LORA DICARLO - BACI Premium Clitoris intense Luchtdruk Vibrator
  • Luchtdruk Vibrator
  • Zeer krachtig
  • Clitoris stimulatie

Merk:
Niet op voorraad

205.95 164.76 inclusief 21% btw

- 20%

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

Het verbluffende gevoel van een tong die jouw clit streelt, wanneer je maar wilt.

Baci levert twee soorten clitoris stimulatie tegelijkertijd.

Slimme microrobotica (octrooi aangevraagd) creëren het gevoel van strelen en zuigen van lippen en een tong, terwijl een uniek ontwerp de volledige clitoris onderhuidse stimuleert met een ritmische sensatie. De stimulatie bouwt geleidelijk op naar een epische orgastische bevrijding zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld.

Bijzonder aan de ontwerpen van Lora Dicarlo luchtdruk vibrators ( zie ook de OSE 2) is dat het geen pin point stimulatie is als bij een womanizer. Het deel om het mondje rust op de vagina eromheen tussen de schaamlippen waardoor ook dit gebeid gestimuleerd wordt door vibraties het gehele gevoel veel dieper gaat.

De luchtdruk stimulatie van Dicarlo is vrij intens. Om te wennen aan deze vorm van stimulatie is het mogelijk bij de luchtdruk stimulators van Dicarlo ze te laten zweven boven de clitoris. Dit maakt het minder intens. Gebruik ook glijmiddel op waterbasis om het geheel nog meer te laten voelen als een tong die jou bevredigd.

– Waterbestendigkk
– Siliconen van medische kwaliteit
– Totale afmetingen: 7,6 x 6,6 x 8,9 cm (clitorisstimulator: 4,3 x 6 cm; clitoris mond: 1,5 x 2 cm)

LUCHTDRUK STIMULATIE

De clitorismond maakt gebruik van een luchtstroomtechnologie om het gevoel na te bootsen van een menselijke mond en tong die licht zuigen en strijken over de clitoris. Tegelijkertijd rusten de gladde randen van de clitorisstimulator tussen de buitenste schaamlippen en zorgen voor ritmische vibratie door het hele lichaam van de clitoris – boven en onder het oppervlak.

Iedereen houdt van lekker knijpen Zodra je Baci is aangekomen, haal je hem uit de doos. Pak de onderkant van het apparaat met één hand vast en knijp voorzichtig in de zijkanten. Druk met uw andere hand op de bovenkant van de dop en draai, net zoals u een kindveilige dop van een pillenfles of het deksel van een pot zou verwijderen. Zet hem dan aan om je op te winden! PRODUCT GROOTTE Clitorisstimulator: 60 mm x 43 mm Totale lengte: 90 mm

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.