Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Koppel vibrator

Een koppel vibrator is een seksspeeltje dat je samen gebruikt tijdens de seks. Sommige speeltjes zijn handsfree te gebruiken zoals We-Vibe Chorus of Sync of denk aan een vibrerende cockring. Kom samen!

Wat is een Koppel Vibrators?

Wil jij graag een toy die je kan delen met je partner? Een Koppel vibrator is speciaal ontworpen om te dragen tijdens seksuele activiteiten en zijn bedoeld om zowel de man als de vrouw te stimuleren. Deze vibrators zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar en plaats je op of in de vagina, de clitoris of de penis om extra stimulatie te bieden tijdens seks. Sommige koppel vibrators zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens penetratie, waarbij de vibraties door beide partners worden gevoeld. Andere zijn ontworpen om extern te worden gebruikt. De vibraties worden dan alleen gevoeld door de partner die het speeltje draagt.

Koppel vibrators zijn een uitstekende manier om het seksleven op te vrolijken en nieuwe en opwindende ervaringen te creëren. Het is belangrijk om te overwegen wat je comfortabel vindt en wat bijdraagt aan een positieve seksuele ervaring, voordat je een aankoop doet.

Welke opties zijn er voor een Koppel vibrator?

Er zijn verschillende opties bij een koppel vibrator, je kan rekening houden met:

  1. Vorm en grootte: Koppel vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes. Zo heb je kleine, discrete modellen, maar ook grotere, opzichtigere modellen. Je kunt kiezen voor een model dat het beste bij jouw voorkeuren en behoeften past.
  2. Functies: Veel koppel vibrators bieden verschillende vibratie standen en patronen, en sommige modellen hebben ook extra functies zoals verwarming, trillen of knipperen.
  3. Bediening: Er zijn koppel vibrators die je door middel van een afstandsbediening kan besturen, andere modellen kunnen via een app of op je telefoon worden bediend. Je kunt ook kiezen voor modellen waarbij je zelf de knoppen moet bedienen.
  4. Prijs: Er zijn koppel vibrators verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van budgetvriendelijke modellen tot high-end modellen met veel functies. Kies een model dat bij jouw budget past.

Hoe gebruik je een Koppel vibrator?

Een koppel vibrator wordt gebruikt op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en comfort. Hier zijn enkele algemene richtlijnen voor het gebruik van een koppel vibrator:

  1. Zorg ervoor dat je de vibrator grondig reinigt voordat je hem gebruikt.
  2. Bepaal wie de vibrator gaat dragen en waar je deze dan plaatst.
  3. Doe eventueel glijmiddel op de vibrator of op de huid waar je deze zal plaatsen om comfort te verhogen.
  4. Schakel de vibrator in en pas de intensiteit aan naar je voorkeur.
  5. Experimenteer met verschillende posities en bewegingen om te zien wat het beste werkt voor jou en je partner.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een koppel vibrator nieuw en spannend kan zijn, dus communiceer open en eerlijk met je partner over wat je fijn vindt en wat niet.