Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Lelo Sona 2 – Zwart

Lelo Sona 2 – Zwart
Lelo Sona 2 zwart goud clitoris luchtdruk vibrator
Lelo sona 2
  • Clitoris stimulatie
  • Sonische luchtdruk
  • Stil en krachtig

Merk:
Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, morgen gratis in huis*

99.00 74.25 inclusief 21% btw

- 25%

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

Lelo Sona 2 voor sterke sonische clit stimulatie

De verbeterde Sona versie die zuigt aan de clitoris en vibreert

Lelo Sona heeft een upgrade gehad. Sona 2 is veel stiller, het mondje is iets groter en zachter. Ook zijn er meer standen.

De LELO Sona 2 is net als de andere Lelo clitoris stimulators een “sonische clitorisstimulators.” In plaats van een vibrerende motor te gebruiken (zoals de meeste clitorisstimulatoren), gebruikt dit speeltje sonische pulsen en golven om de clitoris te stimuleren. LELO Sona stimuleert de gehele clitoris, niet alleen het externe deel dat uitwendig zichtbaar is. Sona gebruikt zijn sonische pulsen gebruikt om diep in de interne clitoris structuren te resoneren. Het gevoel reikt dus verder inwendig dan alleen op de zichtbare clitoris gedeelte.

Verschil met Womanizer & Satisfyer

De gebruikte stimulatie is gemakkelijk te verwarren met speeltjes op basis van luchtdrukpulsen, zoals de Womanizer en de Satisfyer. De geluidspulsen van LELO technisch anders.

In plaats van luchtgolven te gebruiken om op je clitoris te stimuleren, gebruikt LELO sonische golven om op magische wijze tegen je clitoris te tikken. LELO omschrijft dit als het voelen van geluidsgolven door je hele lichaam wanneer je voor een enorme luidspreker staat. Wel voel je net als bij de Womanizer en Satisfyer of Lora Dicarlo een licht vacuum. De pulsen lijken echter meer vibrerend en wij vinden Lelo Sona intenser.

De opening van het ‘mondje’ bij Sona 2 is vrij klein in vergelijking met de andere merken. Maar het belangrijks is dat het bewegende deel in het mondje diep zit zodat dit niet de clitoris raakt. En dat is bij Lelo Sona 2 prima verwerkt. Het mondje voelt heel zacht en aangenaam. Zachter dan van Womanizer en Satisfyer en Lelo Sila.

De verschillen tussen Sona & Sona 2

  • Batterijduur: de LELO Sona 2-generatie gaat 2 uur mee in plaats van 1. Dubbel lang genot komt goed van pas, vooral als het lang duurt voordat je klaarkomt.
  • Het zachtste Sona 1-niveau was te hoog voor jou? Met het nieuwe extra lage niveau is de Sona 2 wellicht meer jouw speeltje.]
  • Omdat het mondje zachter en dieper is, is deze comfortabeler dan de eerste generatie.
  • Als de 8 patronen in je huidige Sona niet genoeg voor je zijn, dan moeten de 12 patronen van de Sona 2 dat wel zijn.

Verschil met Sona Cruise 2

Cruise gaat harder wanneer je het kapje harder tegen de clitoris drukt. Terwijl de totale power niet verschilt. Je kunt Sona 2 net zo hard zetten uiteindelijk als Sona Cruise 2. Het verspringen van Cruise naar een hogere stand kan zo ook ongewild gebeuren en vinden wij de 30 euro meer niet waard. Vandaar dat wij alleen Sona 2 verkopen

EIGENSCHAPPEN

– Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je SONA 2 overal mee naartoe nemen.
– Glad, waterdicht ontwerp
– Gebruikstijd: meer dan 200 orgasmes per oplaadbeurt
– Stand-by: 90 dagen
– Interface: 3-knops
– Materiaal: siliconen, ABS
– Afmetingen: 99 x 87 x 56 mm
– Gewicht: 135 gram
– Batterij: Li-Ion 1050 mAh 3,7 V.
– Opladen: 2,5 uur bij 5,0 V 750 mA

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.