Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Bescherm jezelf na het scheren

Het scheren van de intieme zone is voor veel mensen een dagelijkse routine geworden. Maar het kan ook leiden tot huidirritatie, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Om deze ongemakken te voorkomen of te verminderen, zijn er verschillende middelen beschikbaar die je na het scheren kunt gebruiken.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om de huid goed te reinigen. Dit helpt om de poriën te openen en bacteriën te verwijderen die irritatie kunnen veroorzaken. Gebruik hiervoor een milde zeep en lauw water en dep de huid droog met een zachte handdoek.

Daarnaast zijn er verschillende crèmes en lotions beschikbaar van Gentl voor zowel mannen als vrouwen die speciaal zijn ontwikkeld voor de intieme zone. Deze middelen bevatten vaak verzachtende ingrediënten, zoals aloë vera en kamille, die de huid kalmeren en hydrateren. Bovendien kunnen sommige crèmes ook helpen bij het verminderen van ingegroeide haartjes en het voorkomen van rode bultjes.

Je zou daarnaast ook nog kunnen kiezen voor het gebruik maken van een talkpoeder of een poeder met zinkoxide. Dit helpt om de huid droog en koel te houden, waardoor de kans op huidirritatie wordt verminderd.

Tot slot, is het belangrijk om te onthouden dat het scheren van de intieme zone kan leiden tot micro-wondjes in de huid. Het is daarom verstandig om enkele dagen na het scheren strakke kleding te vermijden en geen agressieve producten te gebruiken die de huid verder kunnen irriteren.

Het kiezen van de juiste middelen voor na het scheren van je intieme zone is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Experimenteer met verschillende producten om te kijken welke het beste werken voor jouw huid en gebruik ze consequent om huidirritatie en ongemak te voorkomen.