Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

JoyBoxx – Hygiënische Opbergdoos Paars

JoyBoxx – Hygiënische Opbergdoos Paars
 • Hygiënische Opbergdoos
 • Afmeting: 33 x 12 x 17 cm
 • Vaatwasser Bestendig

Merk:
Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*

62.95 inclusief 21% btw

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

De vreugde zit van binnen!

Ontdek JoyBoxx – Hygiënische Opbergdoos Paars

Maak kennis met de gepatenteerde JoyBoxx – Hygiënische Opbergdoos Paars met Playtray; ‘s werelds eerste hygiënische opbergsysteem ontworpen voor het hanteren van genotsproducten voor, tijdens en na gebruik.

Wees op de hoogte van de seksuele welzijnsbeweging met deze innovatieve nieuwe tools die klanten helpen hun passie te beschermen tegen een betaalbare prijs!

Meer dan een doos, het is een systeem

 • Vaatwasser bestendig
 • PVC-, BPA- en ftalaatvrij
 • Food-grade, niet-poreus plastic
 • Antimicrobieel zilverionen middel gemengd in plastic
 • ‘Easy access’ boven vak voor kleine spullen
 • Kind veilig, verwijderbaar, stil schuifslot
 • Inclusief mini-combinatieslot voor 100% veiligheid
 • Beschermde ventilatiegaten helpen vocht te verdampen en houden stof buiten
 • Discreet USB-oplaad gat voor speelgoed
 • Verfijnd unisex-ontwerp
 • Past op de meeste producten
 • Past in de meeste nachtkastjes en laden
 • Inclusief speelblad

De draagbare Playtray is een speelgoed onderzetter/was/droogrek voor volwassenen in één! Gebruik het als een interne JOYBOXX-verdeler die stevig op de ‘vochtbarrièrerail’ van de hoofdkuip zit voor het scheiden en organiseren van speelgoed.

Als je speelgoed gebruikt, verwijder dan de Playtray en gebruik deze als onderzetter om meubels te beschermen tegen vlekken en speelgoed tegen stof. Transporteer gebruikt speelgoed vervolgens gemakkelijk naar de gootsteen om het te wassen en te drogen, of plaats het terug in de JOYBOXX waar ventilatiegaten aan de bovenkant van het bad zorgen voor luchtcirculatie en vochtverdamping en het grotere gat aan de achterkant zorgt voor discreet opladen van speelgoed.

Gebruikers van meerdere speelgoed zullen het op prijs stellen om meerdere Playtrays te hebben, dus het wordt ook apart verkocht in een toonbankkoffer met display. PLAYTRAY is een innovatief nieuw hulpmiddel dat geweldig is voor gebruik met andere hygiëneproducten zoals tandenborstels, kunstgebitten en houders om ze van het aanrecht en luchtcirculatie te houden.

Afmeting: 33 x 12 x 17 cm

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.