Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Realistische vibrator

Zin in een realistische vibrator? Met een mooi gevormde eikel voor heerlijke diepe sessies? Bij Miss Steel ben je dan op het juiste adres.

Het echte werk: De Realistische Vibrator

Realistische vibrators zijn seksspeeltjes die zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als een echte penis, maar met de toevoeging van vibraties. Ze zijn populair vanwege hun levensechte uiterlijk en het extra gevoel van stimulatie dat ze bieden.

Realistische vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en texturen, en sommige zijn zelfs voorzien van aderen en een eikel om het realisme te vergroten. Ze zijn gemaakt van materialen zoals siliconen, PVC en rubber en zijn verkrijgbaar in zowel zachte als harde varianten. Realistische vibrators hebben meestal een vibrerende motor die zorgt voor extra stimulatie. De intensiteit van de vibraties zou je kunnen aanpassen, waardoor je de volledige controle heeft over de mate van stimulatie.

Sommige realistische vibrators zijn voorzien van zuignappen waardoor je ze op gladde oppervlakken kan bevestigen voor handsfree gebruik. Andere hebben een harnas compatibele basis die gebruikt kan worden met een strap-on harnas voor koppels die willen experimenteren met penetratie. Realistische vibrators zijn geschikt voor zowel solo- als partnergebruik en kunnen zorgen voor intense orgasmes en bevredigende seksuele ervaringen. Je zou ze ook kunnen gebruiken als een hulpmiddel om de G-spot of prostaat te stimuleren.

Net als bij realistische dildo’s is het belangrijk om realistische vibrators schoon te houden en te onderhouden om de levensduur van het speeltje te verlengen. Gebruik alleen glijmiddelen op waterbasis en maak de vibrator na gebruik grondig schoon met warm water en zeep of een speciale toy cleaner.