Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

LORA DICARLO – OSÉ 2 Premium Robot Massager

LORA DICARLO – OSÉ 2 Premium Robot Massager
lora dicarlo robot luchtdruk g-spot double vibrator
  • Dubbele stimutie
  • Luchtdruk Vibrator
  • G-spot stimulatie

Merk:
Niet op voorraad

343.95 275.16 inclusief 21% btw

- 20%

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

LORA DICARLO – OSÉ 2 Premium Robot Massager voor dubbele Orgamses

Ose 2 bootst met de luchtdruk vibrator het gevoel van orale seks na terwijl de G-spot optimaal gestimuleerd wordt.

De Seksspeeltjes van LORA DICARLO lijken eigenlijk bijna niet op een Toy. Geen standaard penis-vormige vibrators. Misschien even wennen voor het oog, maar dames let op ze zijn echt hemels. Want ze zijn voor alle vrouwelijke vormen gemaakt om precies de juiste plekjes te kunnen stimuleren. Jouw lichaam is uniek en Osé past zich aan. Osé is dus ontworpen met een zeer fleixibel ‘lijf’ dat in een breed scala aan posities kan worden gebogen om een pasvorm te bereiken precies voor jouw bestemd. Precies zo dat Osé op de juiste plek de clitoris bevredigd en de G-spot stimuleert.

De speeltjes van LORA DICARLO zijn ontworpen om een menselijke touch na te bootsen. LORA DICARLO Osé 2 premium robot massager is een een G-spot stimulator en clitoris luchtdruk vibrator om beide punten van genot tegelijkertijd te stimuleren. Deze nieuwste versie heeft een meer meegaande, intuïtieve pasvorm met een iets langer lichaam en meer flexibiliteit, zodat je de positie kunt aanpassen voor maximale tevredenheid. En met een kleinere G-spot stimulator en een breder scala aan kracht op de clitorisstimulator, is Osé 2 een unieke, aanpasbare ervaring die voor ieder lichaam werkt.

– Waterbestendig
– Maximaal 1 uur gebruik
– Siliconen van medische kwaliteit
– 10 standen
– USB oplaadbaar

DE CLITORIS STIMULATOR

De clitoris stimulator is ontworpen om de sensatie van de mond en tong over de clitoris na te bootsen. De ronde opening ligt over de clitoris en dit deel rust binnen de buitenste schaamlippen. Zo ontstaat een ritmisch rumbling sensatie door het hele lichaam van de clitoris. Deze nieuwe en verbeterde versie heeft meer lage en hogere frequenties, waardoor je meer controle hebt. Kies uit 10 intensiteitsniveaus om precies de juiste hoeveelheid stimulatie te vinden. Voor dames met een zeer gevoelige clitoris kan het laagste standje van de luchtdruk pulsen van OSE al best hard zijn. We raden deze toy niet aan dus als je erg gevoelig bent.

DE G-SPOT MASSAGER

De G-spot Massager is nu nu 9,5% kleiner dan bij de eerste versie van Ose, zodat je precies de juiste hoeveelheid druk krijgt. Het bootst de beste menselijke aanraking na als de beweging van een vinger tegen de G-spot. Er rolt een balletje over de G-spot die als een aaiende beweging voelt met lichte druk erachter. Het materiaal voelt zachter en nog levensechter aan. En de aangepaste instellingen kun je de duur en snelheid van elke aanraking tegen de G-spot bepalen. Jouw lichaam, jouw orgasme.

JOUW LICHAAM IS UNIEK EN OSÉ IS NIET ANDERS

LORA DICARLO heeft Osé 2 ontworpen met een flexibel lichaam dat in een breed scala aan posities kan worden gegoten om een ​​aangepaste pasvorm te bereiken die beide punten van genot bereikt. Het is voor gebruik even passen en proberen. Je hebt dus wel even geduld nodig om de perfect fit te ontdekken. Maar eenmaal de juiste pasvorm gevonden, heb jij de perfecte sextoy. Volgens vele vrouwen die hem al geprobeerd hebben is het resultaat dan een dubbel over de top orgasme door de gelijktijdige perfecte stimulatie.

PRODUCT GROOTTE

Afmeting clitoris mond: 15 X 20 mm
Inbrengbare lengte: tot 118 mm

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.