Miss Steel

Icicles No. 41 Small Glass Ben Wa Balls

Icicles No. 41 Small Glass Ben Wa Balls

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Elegant, luxe, en met de hand gemaakt. Deze luxe Ben Wa Balls van Icicles zijn handgeblazen glas balletjes.
Elke handgemaakte Icicle glas is strak, uniek en gemaakt voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Oefen eerst met 1 balletje en worden je spieren sterker gebruik er dan 2 tegeijk. Duw de balletjes met je bekkenbodemspieren omhoog en omlaag als extra oefening. Gezien de verhouding van het lagere gewichten diameter raden wij deze balletjes aan bij vrouwen die willen starten met trainen. Ook zijn ze geschikt om te dragen tijdens de seks.

Het trainen van het bekkenbodem geeft meer controle over de bekkenbodemspieren waardoor je meer voelt tijdens de sex en makkelijker in staat bent om een orgasme te krijgen. Ook worden de orgasmes als intenser ervaren. Het is net als bij alle andere spieren wel zo dat bij stoppen van de training de spierkracht ook weer minder wordt.
Draag de balletjes een aantal keer per week tijdens dagelijkste bezigheden.

Door het gewicht, de trillingen en de bewegingen van de glazen Ben-Wa Balletjes wordt je bij iedere beweging inwendig gestimuleerd.
Veel vrouwen worden opgewonden van het dragen van de balletjes en het is natuurlijk spannend ze te dragen in het openbaar.

Het hypoallergene glas is lichaams veilig, en als je er goed voor zorgt, is het ontworpen om een leven lang mee te gaan.
Doe de Icicles Ben Wa Balls onder warm water of of plaats in de magnetron om te verwarmen. Doe onder koud water of zet ze in de vriezer voor een koele sensatie.

Diameter: 2 cm
Gewicht: 35 gram per 2
Kenmerken: Waterproof, Vrij Weekmakers.