Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Voor Valentijn en alle andere dagen

Erotische Cadeaus

Sextoy Tips voor Valentijn!

Of alle andere momenten voor een erotische cadeau

14 februari is het Valentijnsdag, de dag dat je je geliefde extra verwend met bloemen, een romantisch diner of een erotisch cadeau natuurlijk. Sexspeeltjes en Erotische Cadeau’s zijn gelukkig niet langer een taboe en sommige speeltjes zijn zelfs zo mooi dat je ze niet eens meer wilt verstoppen in je nachtkastje. Een sexspeeltje of sexy gift, altijd een leuk cadeau idee voor je geliefde en zeker voor Valentijn. Wij hebben een selectie gemaakt voor jou met de beste Sextoy Tips voor Valentijn. Of je nu voor de eerste keer een sexspeeltje koopt of al een liefhebber bent van sextoys. Deze Sextoys zijn voor iedereen een Musthave voor in bed.

Vibrerend Hart van Rianne S. – Heart Vibe

heart vibe vibrator hartje rianne s kopemHoe leuk is dit vibrerende hart van Rianne S. Klein maar doet precies wat je wilt als je dit vibrerend massage hart tegen haar gevoelig plekjes drukt. Verwen haar tepels en clitoris tot een ultiem hoogtepunt volgt. De body is gemaakt van hoogwaardig Siliconen en voelt zeer zacht en comfortabel aan op de huid. De Clitoris vibrator kent 10 stimulerende vibratie patronen waar je haar zeker van kan laten genieten. Bij dit schattige vibratie hart zit een prachtige opbergdooien is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Nieuw van We-Vibe – CHORUS

We-Vibe is hét merk als je het hebt over sextoys voor koppels. Zij waren de eerste die met een speeltje kwamen waar beide van kunnen genieten tijdens de seks.

we-vibe chorus valentijn blogZe speelden in op de behoefte van de vrouw om tijdens de seks de clitoris te stimuleren zonder dat het vrijen onderbroken wordt door het pakken van een sextoy en je dus lekker helemaal in elkaar op kunt gaan. De We-Vibe voor koppels is een Flexibel U-Vormig sekspeeltje dat zij aan 1 kant van binnen draagt tijdens de seks en de ander kant trilt tegen haar clitoris. De We-vibe zit absoluut niet in de weg tijdens de penetratie en hij geniet ook mee van de trillingen tegen zijn scrotum.

we-vibe chorus rozeDeze We-Vibe voor koppels was al verkrijgbaar in de modellen We-Vibe sync, Match en Unite. Nu is er ook We-Vibe Chorus. Nieuw is dat de connectie verloopt via Ankorlink in plaats van Bluetooth. De connectie is beter jullie lijven tegen elkaar en de We-Vibe ertussen. Dit komt doordat Bluetooth niet goed door water heen gaat. En we bestaan nu eenmaal voor het grootste deel uit water. Ankorlink kan dit wel. De afstandsbediening is vervangen door eentje waar je in kunt knijpen. Handiger dan knopjes. Uiteraard is dit Model ook te bedienen via de APP. Zo kan zij de we-vibe ook dragen tijdens een avondje uit en je verwent haar met trillingen die jij bepaald. Of al ben je aan de andere kant van de wereld dan kanje via de te downloaden app haar verwennen op afstand.

Womanizer

womanizer voor valentijn of kadoDe womanizer is een ware held. Iedere vrouw kan vanaf nu een orgasme ervaren door deze zuigende vibrator. Dit sexspeeltje voor haar zuigt namelijk aan haar clitoris. Het komt het dichtst bij orale bevrediging. Nadat deze womanizer de clitoris heeft vacuüm gezogen zorgen luchtdruk pulsen voor een intense stimulatie van de clitoris zonder deze aan te raken. Hierdoor raakt de clitoris niet over gestimuleerd zodat je ook eerdere orgasmes kunt ervaren.

Er zijn verschillende modellen die verschillen in prijs. Een luxe versie met 12 standen, skin detection en autopilot  als de Womanizer Pemium en voorzien van een nieuwe vormgeving. Of de Womanizer Liberty die kleiner is en een afsluit kapje heeft.

Fun Factory Sextoys

be one vinger vibrator koppels valentijn blog dadoFun Factory heeft een mooi assortiment sexspeeltjes voor hem en voor haar

Ze zijn ontworpen en gefabriceerd in Duitland dus dan weet je dat je echt iets goeds koopt. Mooi van design, materiaal en kracht. De Vibrators van Fun Factory trillen echt als de beste. Ook de Anaal Toys van Fun Factory zijn geliefd. Zoek je een ware verwenner kijk dan zeker bij de toys van Fun Factory.

Nieuw is de BE ONE. Een seksspeeltje dat jouw vingers omtovert in een Vibrator. Maar ook de Manta of de Sharevibe zijn ware bestsellers.

hart vol romantiek spel kadoLiefdes hart

Echt een leuk cadeau voor Valentijn dit Hartvormige Doosje met kleine papieren rolletjes met opdrachten erop.
Vijftig opdrachten voor haar en vijftig met opdrachten voor hem. Zo kun je bijna een jaar lang, twee keer per week een spannende uitdaging pakken voor een ondeugende nacht.

Happy Valentine’s Day xxx

 

 

 

Ook interessant