Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Ontdek de verschillen

Het grote dildo advies

Wil jij een dildo kopen?

Wij helpen je kiezen in ons grote dildo advies.

De DILDO is hét klassieke seksspeeltje – maar met alle opties die er zijn, is het wellicht lastig om erachter te komen welke de beste dildo voor jou is. We horen trouwens nog vaak dat de termen dildo en vibrator door elkaar gebruikt worden. Maar een dildo is geen vibrator, want een dildo trilt niet. Of de term dildo wordt als benaming voor een sextoy gebruikt. Maar een dildo is dus een aparte categorie en geen synoniem voor alle seksspeeltjes.

De dildo is in ieder geval een briljant speeltje voor het vergroten van seksueel genot voor alle geslachten, of je nu single bent of een koppel. Dus het is hoog tijd dat je jezelf of elkaar verwent met de aanschaf van een van de beste dildo’s die er zijn.

Maar waar te beginnen?

dildo kopen advies blogOf je nu een realistische, extra grote, geribbelde, dubbelzijdige, glazen of metalen dildo zoekt; kies er allereerst eentje die geschikt is voor hoe je hem wilt gebruiken. Voor vaginaal spel of anaal spel of misschien wel beiden? Gelukkig zijn we hier bij Miss Steel om je te helpen met winkelen door de beste dildo’s die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, voor jou op een rijtje te zetten. O-o-o-h ja!

Het ideale formaat van een dildo

Onze eerst tip is: groter is niet altijd beter. Als de dildo te lang is, kan deze de baarmoederhals raken en pijn veroorzaken. Is de dildo te breed, kan deze ongemakkelijk vaginaal of anaal rekken en zelfs scheurtjes veroorzaken, wat pijnlijk kan zijn. Belangrijk is dat je duidelijk bent over wat comfortabel is voor jou door de gewenste maat te bepalen voordat je een dildo koopt.

Online is soms lastig in te schatten hoe groot de dildo is. We raden aan met de aangeven afmetingen deze te tekenen op papier met behulp van een lineaal. Dit helpt jou in te schatten wat de omvang van het speeltje is. Heb je nog niet eerder een dildo gebruikt en weet je nog niet welke dildo fijn is voor jou? Dan kun je het beste wat kleiner beginnen. Als het speeltje bevalt, kun je over een tijdje een groter exemplaar kopen.

G-spot of Prostaat dildo

Dildo’s met een kromming op het einde zijn zeer geschikt voor stimulatie van de G-spot bij haar of de P-spot bij hem. Door in en uit bewegen van de Dildo komt de gekromde neus precies uit op de G-spot of prostaat. Of geef extra druk op de G-spot tijdens het masseren van de clitoris. Bij masturberen is het ook heerlijk klaarkomen met een dildo want het geeft een vol gevoel en het orgasme omarmt daardoor de dildo.

Wist je trouwens dat het masseren van de prostaat, ook wel het ‘commandocentrum’ genoemd,  jouw partner in de zevende hemel brengt door extra krachtige en adembenemende orgasmes. Soms kan stimulatie van de prostaat zo krachtig zijn dat hij een meervoudig orgasme beleeft.

Anale dildo

Deze dildo’s kunnen ook worden gebruikt voor vaginale stimulatie, dus misschien vraag je je af waarom er een aparte categorie voor is. Toch is het handig hierop te letten bij anaal gebruik. De ideale anale dildo loopt wat smaller toe voor gemakkelijk inbrengen. Maar nog belangrijker is dat het einde een uitlopende basis heeft. De reden hiervoor is dat het rectum niet wordt afgesloten als bij de vagina door de baarmoedermond. Speeltjes kunnen dus “verdwijnen’. En dat willen we niet. Gebruik anaal ook altijd goed veel glijmiddel. De vagina wordt van nature vochtig maar anaal is dat niet het geval.

Voorbind dildo

Zin om de seks met jouw partner naar een ander niveau te tillen? Dan kun je een voorbind dildo of strap-on dildo kopen.Veel van deze dildo’s kun je bevestigen aan een harnas broekje, waardoor je hem makkelijk kunt gebruiken. Er zijn ook voorbinddildo’s die je als vrouw vaginaal in kunt brengen. Op deze manier geniet zowel jij als jouw partner van de seks met deze dildo.

Materiaal keuze

Zoek je een dildo van zacht materiaal kies dan voor siliconen. Zachte materialen zijn meestal poreus, maar siliconen is dat niet. Siliconen neemt daarnaast de lichaamstemperatuur aan van het lichaam en voelt dus het meest echt. Ook kan het gemakkelijk grondig worden gereinigd. Een goed siliconen product gaat, met het juiste gebruik en zorg, een leven lang mee. Een product van 100 % siliconen is een 100 % veilig product. Ga je liever voor harder materiaal dan is glas of metaal een goede optie. Ook deze zijn niet poreus, zodat geen bacteriën achter blijven. Je kunt ze extra prikkels ook koud laten worden door in de koelkast te leggen of op te warmen met warm water.

Vorm en textuur

Last but not least is de vorm en textuur. We noemden al de  kromming van bepaalde dildo’s, ontworpen om specifieke seksuele punten te bereiken. Daarnaast zijn er ook geribbelde dildo’s voor extra sensatie. De geribbelde texturen aan de buitenkant zullen helpen om meer erogene zones te stimuleren, bijvoorbeeld de zenuwuiteinden van de schaamlippen, en geven je nieuwe sensaties. Dan zijn er ook anaalkralen met bollen achter elkaar om bij het in en uitbrengen te zorgen voor extra genot. De dildo met zuignap kun je deze bevestigen op vlakke oppervlakten en hands-free genieten.

Natuurlijk is het allemaal een kwestie van smaak en experimenteren. Bekijk alle Dildo’s hier bij Miss Steel.

 

Ook interessant