Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Het verschil met een Vibrator

Wat is een Pulsator?

Wat is een Pulsator?

Wil je bevredigd worden door een trouwe minnaar met soepele stotende bewegingen?

Zoek je de ultieme G-spot of P-spot stimulatie? Wil je graag genomen worden solo of misschien met partner die naar je kijkt (en zonder je polsen te vermoeien)? Het merk FUN FACTORY laat deze wensen uitkomen door hun gepatenteerde Stronic technologie. Zij ontwikkelden een Sextoy die de bewegingen van partner seks nabootst EN HANDSFREE KUNT GEBRUIKEN: de Pulsator.

EEN STOTENDE DILDO

Met als doel een bevredigende G-spot of prostaat stimulatie, een verscheidenheid aan stotende en pulserende functies en kleurrijke, aantrekkelijke ontwerpen, zijn pulsators the wannahave geworden voor liefhebbers van seksspeeltjes. Ze zijn waterdicht, discreet en USB oplaadbaar. Daarnaast zijn ze voorzien met een vergrendelingsfunctie voor probleemloos reizen. Hierdoor zijn de Fun Factory Stronic Pulsators zijn de eerste stotende seksspeeltjes die zowel een gevoel van luxe als ultiem genot beloven.

wat is een pulsaot blog miss steel

PULSATOR VS. VIBRATOR – WAT IS HET VERSCHIL?

Nee, pulsators en vibrators zijn niet hetzelfde! Vraag je jezelf af “Wat is een pulsator?” of vraag je je af wat het verschil is tussen een pulsator en een vibrator?

Wij geven je het antwoord. De Trillingen van een Sextoy worden veroorzaakt doordat een verzwaarde motor die heel, heel snel in het het speeltje draait. Vibrators zijn geweldig als je een intense, gerichte sensatie zoekt en ze zijn perfect om gevoelige plekjes als de clitoris te stimuleren.

Pulsators stoten zelfstandig heen en weer, met een combinatie van sterke magneten en Duitse techniek. Hun gestage massagegevoel is perfect voor G-spot of prostaatspel en lijkt veel op de bewegingen van een bijzonder bekwame en onvermoeibare partner.

verschil pulsator en vibrator fun factory

WELKE PULSATOR PAST HET BESTE BIJ MIJ?

Nu je het verschil kent tussen een pulsator en een vibrator, helpen we je de juiste pulsator kiezen. Elk lichaam is anders en je verdient een sextoy  die aan jouw wensen voldoet. Er zijn een paar verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een eigen pulsator: grootte, waar hou je al van , wat wil je ontdekken en welke Pulsator ziet er zo sexy uit dat je gewoon niet kunt wachten om hem te gebruiken.

 

g stronic welke pulsator blog “IK HOU VAN INTENS GEVINGERD WORDEN EN G-SPOT MASSAGE.”

Jij wilt: de Fun Factory STRONIC G
Vind je het lastig jouw eigen G-spot te bereiken en/of stimuleren? Geen probleem. De STRONIC G zal je beminnen als een partner die echt goed is met zijn of haar vingers. Zijn ronding geeft je de gerichte massage waar je G-spot van houdt. En ondertussen ervaar je die stotende beweging.

SHOP >

“IK HOU VAN VERSCHILLENDE SOORTEN STIMULATIE.”

stronic surf welke pulsator blogJij wilt: de Fun Factory STRONIC SURF
Die ribbels van Stronic Surf zijn niet alleen voor de show! De STRONIC SURF masseert bij elke stoot meerdere hotspots. Zo bouw je op een heerlijke manier op tot een ongelooflijk orgasme volgt: Stronic Surf masseert de G-spot, de gevoelige vaginale opening, de interne clitoris en nog veel meer.

SHOP >

“GENOMEN WORDEN IS HET ALLER LEKKERST! ”

stronic real welke pulsator blog miss steelJij wilt: de Fun Factory STRONIC REAL
De STRONIC REAL geeft je het gevoel dat je genomen wordt door een creatieve en onvermoeibare lover. De vorm waarnaar je hunkert, ontmoet een orgastisch uithoudingsvermogen – tot twee uur na één keer opladen!

SHOP >

“IK GEEF ME GRAAG OVER EN ONTVANG MAXIMAAL GENOT.”

bi stronic fusion pulsator blogJij wilt: de BI STRONIC FUSION
De BI STRONIC FUSION combineert een pulsator met een externe vibrator, zodat je lekker achterover kunt leunen en genieten. Je kunt zelfs je favoriete stoot- en trillingsinstellingen opslaan, zodat je aan niets anders hoeft te denken en alleen maar hoeft te voelen.

SHOP >

“IK BEN NIEUW MET PULSATORS. IK HEB ALTIJD ALLEEN MIJN VINGERS GEBRUIKT…”

De beste keuze voor jou: STRONIC PETITEstronic petite
Deze compacte stotende vibrator heeft een slanke, taps toelopende top, perfect voor beginners. Het is super gemakkelijk te gebruiken en perfect om te ontdekken wat je lekker vindt. Probeer dit: breng de STRONIC PETITE in en laat los – met je handen nu vrij, kun je externe jouw clitoris stimuleren om orgasmes van het volgende niveau te ervaren.

SHOP >

IK TWIJFEL TUSSEN EEN VIBRATOR OF PULSATOR. IK WIL ALLES PROBEREN.

Jij zoekt: SUNDAZESundaze blog puslators
Want SUNDAZE is zowel een vibrator als een pulsator. Maar kan ook tappen. Zachte stootjes geven. Hij is perfect voor een lazy sunday. Want voor SUNDAZE neem je de tijd. Eerst stimuleer je de clitoris met de vibraties. Eenmaal opgewonden breng je SUNDAZE langzaam in en geniet je van de diepe vibraties. Toe aan Pulsaties ..schakel door het menu en voel de stotende beweging van SUNDAZE. En dit kan ook nog eens Hands-free.

SHOP >

WAT ZEGT DE WETENSCHAP OVER PULSATORS

In een studie van de gecertificeerde Duitse seksuologische Mara Stadick werd een groep van 25 deelnemers onderzocht. Ze onderzocht de effecten van terugkerende stimulatie met een pulsator gedurende minimaal 15 minuten per dag – en na 4 weken kon zij al enkele opwindende resultaten rapporteren:

  • Verhoogde vaginale gevoeligheid, wat leidt tot meer plezier tijdens penetratie
  • Gemakkelijker in de ‘mood’ komen
  • Vaker zin in seks
  • Ontspannen zijn en meer genieten tijdens seks met een partner, met of zonder speeltje

Benieuwd wat deze opwindende en stotende technologie achter deze Pulsators voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en duik in bed met de meest geschikte Pulsator voor jou. Ga dan hier naar alle Pulsators.

 

Ook interessant